Відомий український хореограф та режисер-постановник Євген Кот, який брав участь та перемагав у шоу "Танці зі зірками", а зараз є суддею "Україна має талант", окрім своєї творчої діяльності на сцені ще активно займається розвитком акаунту в соцмережі Instagram. На артиста підписано вже понад 380 тисяч людей.

Євген Кот в інтерв'ю шоу "Зірковий шлях" розповів, як його дружина Наталія Татаринцева пережила найстрашніші періоди під час війни, і як сильно він за неї переживав. Танцюрист зізнався, що прилітало сильно і він навіть пив заспокійливі, але потім вони з дружиною навчилися розрізняти, де снаряди окупантів і наші ППО.

Женя Кот, фото: Instagram
Женя Кот, фото: Instagram

Артист вмовляв Наталю виїхати за кордон, але навіть незважаючи на страх через постійні обстріли, вона залишилася з чоловіком. Дівчина підтримувалася його, а він знав, що її захищатиме.

"Вона відмовилася. Сказала, що без мене не поїде. У нас є такий вислів із дружиною: разом і до кінця. Він народився не під час війни, а коли ми одружилися. Тому вона була поряд весь час. Я розумів, що захищатиму її сто відсотків", - сказав танцюрист.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вони вирішили виїхати з Київської області, бо труїлися чадним газом. Все було затягнуто димом через нескінченні пожежі.

[quote author=""]"Почали горіти хімічні склади та плюс заправка. Вітер був у наш бік. Вночі у Наталії піднялася температура, почало здавлювати груди і я зрозумів, що на ранок тут лікарні не працюють. Зрозумів, що треба їхати", - зізнався Кот.

Раніше ми писали про те, що Євген Кот показав молоду пару, яка після одруження відразу пішла на фронт, захищати Україну від окупантів: "Кохання сильніше за зло"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська зворушила кадрами із захисниками ЗСУ, показавши для кого потрібні її пісні: "Треба робити"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва показала, як виправляється після критики за пісні російською під час війни