Український шоумен та співак Андрій Данилко вже багато років перебуває на телебаченні, демонструючи справжню особу, не перебуваючи під сценічним чином Вєрки Сердючки.

Але цього разу привід був – це найбільший музичний фестиваль східної Європи, який щорічно проходив у Києві, але через війну змушений був пройти онлайн Atlas Weekend.

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

"Дякую! @atlasweekend #russiagoodbye", - пише Вєрка Сердючка в публікації.

На офіційній сторінці було опубліковано багато кадрів. На першому з кадрів Вєрка Сердючка стоїть із розкинутими руками, через що є можливість розглянути напис на футболці "Fuck the War".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

А ось на її мамі та інших учасниках написи були інші та зрозуміліші українцям і навіть може рашистам. "Х*й війні", "Russia Goodbye". Біля сцени було багато прихильників Вєрки Сердючки, які відірвалися під час концерту.

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

"Андрію, здоров'я, перемоги вам і вашому колективу", "Футболки просто🔥", "Будь ласка, співайте на наступному Євробаченні", "Андрію, дякую за те, що ви робите" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, до мережі потрапив історичний момент: Вєрка Сердючка змінила слова пісні, за які виправдовувалася на Євробаченні

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Данилко продасть цінну річ легендарного Фредді Мерк'юрі, щоб допомогти українцям у війні з росією

Знай.ua писав, Андрій Данилко показав "маму" Вєрки Сердючки без гриму: "Українські легенди"