Віктор Павлік - відомий український виконавець, який не часто тішить шанувальників будь-якими публікаціями, але періодично опиняється в центрах різних скандалів, як, наприклад, тоді між його колишньою та нинішньою дружиною.

Наразі музикант поділився фотографіями зі своїм сином, з яким провів день на велосипеді. На фото маленький Мишко та Віктор посміхаючись сидять на велосипеді.

Віктор Павлік з родиною. Фото: скриншот Instagram
Віктор Павлік з родиною. Фото: скриншот Instagram

У кадрі вони самі, без Катерини Репяхової. І це після того, як вона вразила українців кількома неоднозначними Stories. Тоді половина користувачів запідозрили її у другій вагітності, інша половина – у підготовці документів для розлучення, бо вона цікавилася послугами юристів, які займаються такими питаннями.

Репяхова зазначила, що їхня родина переживає зараз складний період. Катерина додала, що вона хоче бути чесною та щирою перед усією країною та сказала, що хтось намагається зіпсувати їхні стосунки з Віктором Павліком. Співак у свою чергу ніяк на це не відреагував, приховуючи сімейну кризу. Але все ж таки можна видихати, виходячи зі Stories і голосу за кадром - вона знаходиться поза кадром.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Шанувальники Павліка коментують піст з позитивом, бажаючи здоров'я та щастя їхній сім'ї: "Круто такий милий малюк😍", "Щастя, здоров'я вам", "Татусева радість. Бережи Вас Господь!❤️", "Які гарні козаки💙💛"

Нагадаємо, вагітна чи розлучається: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників

Як повідомляв "Знай.uа", Віктор Павлік показав, як любляче зацілює сина Михайла після розлуки: а от Репяхову тільки "сухо" цмокнув у губи

Знай.ua писав, Катерина Репяхова змусила відповісти колишню дружину Віктора Павліка: "Хочу, щоб люди, які говорять гидота..."