Було знайдено інтерв'ю Катерини Осадчої на рамках телепередачі "Світське життя", в якому постала зрадниця Оксана Марченко.

Воно було знято в далекому 2013 році - це було практично десять років тому. Ведуча питала Марченко про хрещених батьків молодшої доньки.

Оксана Марченко та Володимир Кличко, фото з соцмереж
Оксана Марченко та Володимир Кличко, фото з соцмереж

— Хрещений батько вашої маленької доньки володимир путін, він часто бачить хрещеницю?

Для Оксани Марченко ці питання були надто особистими, тому вона назвала таку поведінку з боку Катерини некоректною та зазначила, що вона та її чоловік як публічні особи не афішують тему родинних стосунків, які пов'язують їхніх дітей із навколишнім світом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Катерина Осадча на цьому не зупинилася і поставила ще одне запитання

— Ви обрали володимира путіна як хрещеного батька? Він одразу погодився?

Оксана Марченко, скріншот
Оксана Марченко, скріншот

Марченко ж у свою чергу знову відмовилася давати відповідь і сказала, що це провокаційне питання і наголосила ще раз, що це родинні стосунки, в які ніхто не має права пхати носа.

Наразі ж зрадник Медведчук продовжує сидіти під вартою, а Марченко, яка до невпізнання змінила зовнішність, намагається врятувати його, звертаючись до різних президентів, що не дуже допомагає.

@veronika_from_ua

Нарешті їхню проросійську сім'ю поставили на місце! #україна #марченко #медведчук #війна #славаукраїні #катеринаосадча

♬ оригінальний звук - 𝕍𝕖𝕣𝕠𝕟𝕚𝕜𝕒 𝕗𝕣𝕠𝕞 𝕌𝔸

Напомним, Оксана Марченко зажгла на сцене "Танці с зірками" под свой же хит "дост кара гюнде": "Бухгалтер на корпоративе"

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Кличко та Оксана Марченко стали кумами: у малюка з'явився ангел-охоронець, а хто батьки

Знай.ua писав, ексучасник "X-Фактора" висміяв поради Оксани Марченко, яка придумала "дост кара гюнде": "Потрібні пісні російською"