Журналістка та ведуча Раміна Есхакзай відповіла на запитання своїх шанувальників про її заробіток.

Вони запитали колишнього Козловського, чи вигідно зараз мати Youtube-канал і чи працює він у плюс. Раміна розповіла, що після початку повномасштабної війни її заробіток із Youtube не відрізняється успішністю.

Раміна та Alyona Alyona, скріншот з відео
Раміна та Alyona Alyona, скріншот з відео

"Якщо я вам розповім правду, ви мене попросите закрити канал і вкласти гроші у щось перспективніше. З лютого мій канал заробляє мінус 2000$ щомісяця. Це з урахуванням того, що ми знімали онлайн", - заявляє вона.

Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories
Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі не зупинилися на цьому питанні та запитали, скільки Раміне потрібно заробляти, щоб піти у нуль. Дівчина відповіла, що потрібні аж десять тисяч доларів, щоб забезпечити всю роботу команди. Вона також додала, що це з огляду на те, що вона не бере собі гроші.

Ведуча виконує багато обов'язків та працює за кілька осіб. До неї можна приписати посади продюсера, сценариста, редактора, локейшн менеджера, гостьового редактора, перекладача та навіть водія.

Раміна радить фанатам не думати про це і зазначає, що їм цих нюансів краще не знати, щоб ті, хто хоче створити свій Youtube-канал, не засмучувалися.

Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories
Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна випитала у Alyona Alyona про прощення росіян після війни: "У нелюбові до всього"

Як повідомляв "Знай.uа", Віталію Козловському згадали, як його "утискали", поки він нападає на Бардаша: "Й*бнутий, слів не потрібно підбирати"

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна Есхакзай дізналася чому для Ігоря Лаченкова "добрі росіяни" скінчилися: "Хороші росіяни - 200 росіяни"