Відома телеведуча, акторка Даша Трегубова часто постить свої фото, але нині вирішила, що настав час познайомити українців з тим, хто тримав небо.

Даша розмістила на своїй сторінці в Instagram відео про молодого колегу, з позивним Вовчик. Хлопець на відео попри те, що у бандані, виглядає чарівно. Він розповів про себе та чим займається, а також про цікавий проєкт, який значно наблизиться Україні перемогу над ворогом.

Даша Тригубова. Фото: скриншот Instagram
Даша Тригубова. Фото: скриншот Instagram

Це наш чудовий колега — до війни ми робили кіно, а тепер його позивний «Вовчик» і він проходить службу в підрозділі ССО в Донецькій обл. І от хлопці-військові за власні кошти розробили вдалий і робочий прототип бойового дрона "Джмелик". А тепер збирають гроші на виготовлення його фінальної версії та дронів для допомоги іншим підрозділам. Даша Трегубова.

Кадр з відео Даші Тригубової. Фото: скриншот Instagram
Кадр з відео Даші Тригубової. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша Трегубова звернулася до українців, з проханням допомогти та назбирати кошти на вдосконаленого дрона, який створили воїни ЗСУ.

Колега Даші Тригубової. Фото: скриншот Instagram
Колега Даші Тригубової. Фото: скриншот Instagram

Хлопці будуть тішити вас контентом на сторінці. Там буде поетапний процес збірки дрона, його тестування, інтерв’ю команди, в звісно ж ексклюзивні відео, де Джмелик жалить ворога Загальний бюджет проєкту 580 000 грн. Трегубова

Нагадаємо, ми писали, що Даша Трегубова зірвалася на українців, які ллють бруд на своїх

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Трегубова довела доньку Поліну до сліз, виконавши заповітне і совсім недитяче бажання.

Також "Знай.ua" інформував, що зірка шоу "Маска" Даша Трегубова відверто зізналася про непросте життя під час війни.