Відома українська телеведуча і акторка Даша Трегубова, крім усього іншого, є ще й активним користувачем соціальної мережі Instagram. Дівчина регулярно викладає свіжі і досить цікаві публікації для шанувальників. Кількість її підписників вже перевалило за 115 тисяч.

Даша Трегубова здійснила мрію своєї 11-річної доньки Поліни, яка на Різдво написала листа Святому Миколаю, вказавши лише два пункти. Дівчина побажала того ж самого, що і багато українців – смерті президента рф путіна, який напав на нашу країну. На жаль, Чудотворець навряд чи зміг би виконати це прохання, але з другим впорався на відмінно.

Поліні подарували милого цуценя породи Папійон, про якого вона давно мріяла. Реакція дівчини була зворушливою. Вона була шокована, а потім навіть розплакалася від щастя, ніби не вірячи, що з нею це відбувається.

Донька Даші Трегубової, скріншот з відео
Донька Даші Трегубової, скріншот з відео

"Друге бажання Миколайчик виконав (дякую йому дуже за ці емоції! І всі тепер чекаємо на здійснене перше!" - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шанувальників зворушили такі щирі та дитячі емоції Поліни. Деякі також похвалили Трегубову за те, що вона "допомогла" Святому Миколаю здійснити мрію дівчини.

Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/
Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/

Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/
Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/

Раніше ми писали, "Не знала, що робити": зірка шоу "Маска" Даша Трегубова відверто зізналася про непросте життя під час війни

Як повідомляє Знай.ua, зірка шоу "Маска" Даша Трегубова пірнула в ніжний букет півоній: "Настрій дня"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Трегубова закликала до допомоги психологів, які запропонували, як побороти почуття провини під час війни