Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська поскаржилася на вади у зовнішності та звернулася до шанувальників за порадою, як усе виправити. Відео зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська постійно підтримує зв'язки з шанувальниками через соцмережі та регулярно радує їх новими фото та відео з життя. Нерідко знаменитість ділиться різними цікавостями, думками та проблемами.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Слава Камінська записала звернення до шанувальників, щоби попросити у них пораду. Зірка поскаржилася, що її щоки вже не поміщаються у кадр, і з часткою гумору та самоіронії запропонувала кілька варіантів вирішення проблеми. Вона закликала шанувальників вибрати один із них.

"Друзі, підкажіть, що робити коли щоки не влазять у кадр:
А - прикрити хліборізку;
Б - не жерти;
В - не жерти... хліборізкою", - запитала співачка.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Який варіант фанати запропонували зірці, на жаль, не відомо, тому що відповіді на сторіс доступні лише їй.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Крістіна Гірник показала, як наводить "марафет" перед побаченням, але щасливчик не Остапчук: "Поки що чоловік на роботі..."

Також наш портал інформував, Слава Камінська випустила гнів на волю та описала своє ставлення до мешканців сусідньої країни: "Це якийсь пі**ець".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, окрім незалежності та цілісності країни: "Право жити та любити вільно".