Відома українська співачка, у минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями та цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490.

Злата Огнєвіч присвятила новий пост відважному герою, командиру полку "Азов" Денису Прокопенко та його дружині Катерині. Артистку захоплюють їхні стосунки, а особливо мужність і незламність дівчини, яка чекає на свого коханого, що потрапив у полон до окупантів.

"Ця пара для мене — фантастичне поєднання неймовірних і гарних людей у єдине ціле", - написала Злата.

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Зірка заявила, що немає жодного дня, щоб вона не згадувала бійців з "Азовсталі". Вона зазначила, що про їхні подвиги треба знімати фільми, розповідати дітям і навіть у підручниках з історії.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дівчина нагадала, що багато військових все ще перебувають у полоні, але світові медіа мовчать про це. Більше того, близькі не можуть зв'язатися зі своїми чоловіками, і це дуже обурює її.

"Навіть зв‘язок із рідними— відсутній, бо один дзвінок за півтори місяці ( лише від деяких полонених ) — це що? Це якась х*ета і так не повинно бути", - заявила Огнєвіч.

Тому вона закликала шанувальників згадувати бійців у своїх соцмережах. Вона впевнена, що це допоможе їм.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч пишається батьком, який рятує поранених бійців і не соромиться своєї любові до Батьківщини: "Це не гріх"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч із "Холостячки" згадала про Попелюшку і показала чим займається вночі: "Ловлю останні дозволені хвилини"

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч із проекту "Холостячка" показала свою нову іграшку: "Тепер чекаю на реальну зустріч"