Українська співачка Оля Полякова часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйона людей.

Зараз вона продовжує серію концертів у США та Європі, з метою збирання коштів на потреби українців, які постраждали від війни, яка розпочалася 24 лютого 2022 року. У Stories жінка вирішила відповісти на звинувачення в тому, що її чоловіка було помічено в Чехії, на її ж концерті.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

"І на той момент вона всім триндить, що хотіла вивезти чоловіка з України, а він 30 червня 2022 року сидить на її концерті в Празі!", - пише один із користувачів.

Оля Полякова не посоромилася та виклала це звернення до себе. Там же надано і фотографії чоловіка, який сидить на одному з балкончиків, мабуть, із дочкою та мамою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Оля Полякова, скриншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скриншот: Instagram Stories

[quote author=""]"Мій чоловік поїхав за нами 29 червня у свій День народження! І привіз нас додому! І я про це говорила в інтерв'ю", - пише Оля Полякова, не заперечуючи, що чоловік виїхав.

Однак невідомо, яким чином йому вдалося виїхати в рамках воєнного стану, коли більшості чоловіків, крім певних категорій, існує заборона перетину кордону.

Нагадаємо, Оля Полякова особисто взялася за "промитих" росіян, щоб ті дізналися правду про війну: "На правильному шляху"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова виступила для військових у білосніжному пір'ї, немов ангел, що спустився з небес: "Є заради чого жити і боротися"

Знай.uа писав, Оля Полякова не витримала життя з мамою і втекла в Америку: "Знає, як мене дістати"