Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка у червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова зворушилася до сліз під час того, як вітала свою солодку сестру Лізу, та записала Insta Stories для шанувальників. Дружина артиста зізналася, що дівчина займає особливе місце у її житті та серці, тому вона відчуває такі почуття. Більше того, вона була дуже рада, коли сестра з'явилася на світ 17 років тому.

"Не знаю, видно чи ні, але я щойно плакала. Тільки я так могла привітати з днем ​​народження Лізушу. Просто згадала, як 17 років тому я раділа, коли вона народилася", - сказала Репяхова.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Дівчина зворушливо зізналася, що дуже любить сестру.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Просто не можу передати, наскільки ця людина важлива, наскільки я її люблю. Тому я дуже зворушилася, коли говорила їй слова привітання", - додала дружина Павліка.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Варто нагадати, що нещодавно Репяхова наробила чимало галасу своїми пошуками адвоката з розлучень і натяків на другу вагітність. Поки що вона не розкрила жодних подробиць, а Віктор Павлік не давав коментарів.

Катя Репяхова. Фото: Instagram
Катя Репяхова. Фото: Instagram

Раніше ми писали, вагітна чи розлучається: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлік попався з сином наодинці, поки Катя Репяхова натякає на розлучення та вагітність

Також портал Знай.ua писав, що Віктор Павлік показав, як любляче заціловує сина Михайла після розлуки: а от Репяхову лише "сухо" цмокнув у губи