Відома російська балерина Анастасія Волочкова розсмішила шанувальників незграбними танцями після бурхливої ​​вечірки. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова досить яскрава особистість, яка не соромиться демонструвати різні моменти з особистого життя. Так, цього разу балерина показала незграбні танці, які вона влаштувала наступного дня після бурхливої ​​вечірки.

Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube
Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube

"Як би яскраво і запально я не відпочивала у веселій компанії, щодня мій шлях неминучий до балетної зали до фізичної праці. Напевно, дисципліна, моя вроджена якість з дитинства", - написала балерина.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Варто зазначити, що шанувальники "танці" не оцінили та полили критикою балерину.

"Тренування, схоже, для Насті найкращий спосіб від похмілля", "Тяжко з бодуна?", "Пардон, звичайно, але вибачте Настя, ну це не красиво", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Підкреслимо, що незграбні рухи справді могли стати наслідками алкогольної інтоксикації, адже у попередній публікації балерина показала, як явно напідпитку, танцює під шансон.

Раніше Знай повідомляв, Анастасія Волочкова розсунула ноги та показала величезний "агрегат", на який сідає щодня: "Звірюга".

Також наш портал інформував, зрадниця Таїсія Повалій подала голос з-за поребрика: святкує поки що українці гинуть від російських ракет.

Крім того, наш портал повідомляв, Ірина Білик "проникла" до Маріуполя, щоб розкрити про життя вдесятьох: "В окупації".