Відомий український музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк згадав, яким пишним і гучним було його весілля і поділився яскравими пам'ятними фото. Як відбувалося святкування, артист розповів на своїй сторінці в instagram.

Віктор Бронюк зазначив, що відзначає 14-ті роковини весілля і вирішив розповісти, які пишні гуляння він влаштовував у 2008 році. За словами артиста, весілля намагалися зробити максимально за традиціями: були вишиті рушники, самогон, а бенкет проходив у спортзалі. Він зазначив, що про його весілля досі не можуть забути у його рідному селі.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube
Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Про святкування нашого весілля досі згадують у моєму рідному селі Соколова. Ми дотримались усіх українських традицій: розпис влаштували прямо на подвір’ї сільської школи, столи накрили у спортивному залі, який прикрасили понад 200 вишитими рушниками, а на вулиці змонтували сцену й поставили воза із 10-літровим бутлем фірмового батькового самогону та бочкою із квасом для пригощання гостей. Які, до речі, всі залюбки дотрималися дрес-коду: прийшли у вишиванках!", - згадав артист.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився дієвим способом, як подолати депресію під час війни: "Беріть на озброєння ".

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona розчарувалася у популярному співаку, який не взяв до рук український прапор: "Мінус кишки".