Український виконавець Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой), який брав участь у Національному відборі на Євробачення-2022, заспівав про українську незламність, якою зараз захоплюється увесь світ.

Його новий сингл "Ворогів на ножі" розповідає про те, як історія накладається на сьогодення. Українцям раз у раз приходиться повставати у боротьбі проти ворога, виборюючи те, що для кожної нації є найціннішим.

"Нам доводиться чинити опір ворогам, боротися за українські цінності, культуру, писемність, мистецтво, традиції та, найголовніше, — нашу ідентичність, яку ворог сьогодні намагається викрасти у нас та знищити. Попри це, як і багато років тому — ми не припинимо воювати і обов’язково виграємо у цій боротьбі.", - пише він. Wellboy

Wellboy. Фото: скрін youtube
Wellboy. Фото: скрін youtube

Водночас Wellboy ні на мить не сумніваються у перемозі України над російським агресором, для якого немає нічого святого і який віками намагається знищити Україну.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це пісня не про війну. Вона про непереможний людський дух, про нашу перемогу, свободу та жагу до життя. Ми переживаємо не найкращі часи, але через тріщину обов’язково просочиться світло і всі вороги будуть покарані!", - йдеться у повідомленні артиста. Wellboy

Нагадаємо, експродюсер Wellboy Юрій Бардаш, ставши зрадником, забув про любов до Скрябіна: "Прощавай, вибач"

Як повідомляв "Знай.ua", Wellboy в обіймах Тіни Кароль розплився в усмішці, ще й почув заповітні слова - про це мріють мільйони: "Вірю в тебе"

Також "Знай.ua" писав, фіналіст нацвідбору "Євробачення-2022" Wellboy відправив свій поцілуночок Kalush Orchestra: "Хоч би не на*бнулась"