Відомий український журналіст Дмитро Гордон, який займається власним YouTube проектом та записує інтерв'ю з багатьма цікавими особистостями, також є ще й активним користувачем соцмережі Instagram. Кількість його підписників вже перевищила 1 мільйон.

Дмитро Гордон розмістив відеоролик, зважаючи на все, з особистого архіву представниці МЗС РФ і чергової пропагандистки Марії Захарової. Кадри можуть викликати блювотний рефлекс у багатьох підписників журналіста, адже 46-річна росіянка на них спробувала сексуально з'їсти полуницю, виблискуючи очима, у спробах спокусити. Більше того, весь цей сором супроводжувався дитячою пісенькою "Калинка-малинка".

Скріншот із Instagram, Дмитро Гордон
Скріншот із Instagram, Дмитро Гордон

Гордон тонко пожартував про те, що Захарова, як виявилося, вміє своїм ротом не тільки казати мерзенні пропагандистські промови за методичкою диктатора росії та його посіпак.

"Рот путіна і лаврова марія захарова показала, що здатна цим ротом не тільки говорити", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Під відео зібралося багато незадоволених коментарів користувачів соцмережі. Як і очікувалося, всім не дуже сподобалася витівка Захарової. Багато хто заявив, що картина виглядає огидно, а інші заявили, що їй пізно намагатися бути сексуальною.

Комментарии - instagram.com/gordondmytro/
Комментарии - instagram.com/gordondmytro/

Комментарии - instagram.com/gordondmytro/
Комментарии - instagram.com/gordondmytro/

Раніше ми писали про те, що Гордон розкрив головну "таємницю" пропагандистки Скабеєвої, ще й роман із Соловйовим приписав: "У них кохання"

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Дурнєв готовий особисто забрати життя у путіна, а якщо не вийде, то гарненько відмутузити: "Зі старим впораюся"

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Гордон пояснив, чому більшість українців повернуться додому після війни.