Українська акторка, яка зіграла роль Женьки в серіалі "Свати", несподівано показала шанувальникам новий талант

Про це вона розповіла на сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Як відомо, під час війни вона лишається в Україні та підтримує своєю творчістю шанувальників. На жаль колегу по серіалу “Свати” не підтримують зв'язок з колегою, проте вона продовжує спілкуватися в соціальних мережах з відданими своїми шанувальниками.

На фото Анна показала горнятко, яке створила вона разом з сім'єю.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Наша сім‘я створила це горнятко власноруч під час війни. На ньому викарбуване місто і дата створення, а саме: Lviv, 07.04.2022", - написала зірка.

Кошмал також зауважила, що завдяки гончарству, вона змогла матеріалізувати свою Давню мрію та отримала масу задоволення. Також зірка зауважила:

""Це горнятко – особлива для мене річ✨ В моїй оселі воно стало уособленням світла у пітьмі, гармонії серед хаосу, наче гніздо лелек серед розбитих домівок".

У коментарях підписники підтримали Аню та написали:

""Анечка какая ты красивая я люблю тебя очень моя любимая подруга 🌺💐🌷🌹🌺🌹💖💘🤗😊😍🥰😘😘❤💋❤❤❤❤♥️♥️♥️💋💋💋💋💐💐💐💐💐 ".

Нагадаємо, Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як насолоджується сонячними днями в компанії найдорожчого чоловіка: "Кохання і літо"

До слова, зірка "Сватів" Анна Кошмал вразила кубиками преса і розкрила секрет ідеальної фігури: "Для тих, хто не знає".

Раніше ми писали, зірка "Сватів" Анна Кошмал вразила кубиками преса і розкрила секрет ідеальної фігури: "Для тих, хто не знає".