Відома українська актриса театру та кіно, зірка серіалу "Свати" Ганна Кошмал показала, як насолоджується літники днями в компанії найдорожчого чоловіка. Знімками вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал намагається постійно перебувати на зв'язку з шанувальниками та розповідати їм про події у своєму житті, а також ділиться яскравими знімками.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Цього разу знаменитість вирішила здивувати яскравими та теплими фото, на яких показала, як минає її літо. Анна Кошмал зобразила красу літа, а також показала, як насолоджується проведенням часу з найріднішим і найважливішим чоловіком у своєму житті - сином Михайлом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кохання та літо", - лаконічно підписала публікацію зірка.

Шанувальники захопилися знімками та також поділилися відчуттями від цього неспокійного літа.

"Так непомітно пройшов перший місяць літа, для мене літо це пора року, яка пролітає найшвидша, але це особливе літо і воно запам'ятається нам назавжди і в нього буде своя історія", "Клас", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай писав, зірка "Сватів" Ганна Кошмал вразила кубиками преса та розкрила секрет ідеальної фігури: "Для тих, хто не знає".

Також наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківського кохання, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Крім того, ми повідомляли, Марина Боржемська зізналася, чи залишиться назавжди в Ізраїлі з дітьми від колишнього Узєлкова: "Як мало потрібно для щастя".