Знаменита українська актриса Анна Кошмал продемонструвала ідеальну фігуру з кубиками преса і розкрила свій секрет стрункості. Фото зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал щодня виділяє час для спілкування з шанувальниками в соцмережах і частенько радує новими фото і відео з життя. Крім того, зірка нерідко ділиться корисними порадами.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Кошмал опублікувала нове фото, на якому позує в обтягуючих лосинах і коротенькому білому топі. Актриса знаходиться в ідеальній фізичній формі, а на животі навіть видніються кубики преса.

Актриса вирішила розкрити таємницю своєї ідеальної фігури і зізналася, що все дуже просто. Вона зазначила, що є веганом і не їсть м'яса та інших продуктів, що містять тваринний білок, а також активно займається йогою. Це і допомагає їй виглядати як модель.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Для тих, хто ще не знає: не вживають тваринного білка - веган, і займаюся йогою. Ось і все", - поділилася Анна Кошмал.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик з'явилася з малюком на руках - українці в захваті: "нехай росте здоровенький".

Також наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Крім того, наш портал повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".