Знаменитий російський гуморист та шоумен Максим Галкін показав, як розважається зі своїм сином Гаррі. Ролик артист опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін відповідальний батько і чоловік, тому весь вільний від виступів час проводить у родинному колі. Він постійно спілкується з дітьми і нерідко вихваляється перед шанувальниками їх успіхами.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу гуморист вирішив показати, як проводить час із сином. На відео Максим Галкін та Гаррі їдуть на велосипедах парком у захисному екіпіруванні.

Максим Галкін. Фото: скрін instagram stories
Максим Галкін. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Традиційний велопробіг із Гаріком", - коментує артист.

Підкреслимо, що Алла Пугачова не приєдналася до чоловіка і сина, ймовірно, щоб вони разом провели час або їй просто не подобаються подібні розваги і вона залишилася разом з дочкою Лізою.

Нагадаємо, що Максим Галкін один із небагатьох російських артистів, які розкритикували війну проти України. Після своєї заяви шоумен залишив рідну країну і зараз активно виступає закордоном, де проживає разом із дружиною та дітьми.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Алла Пугачова забула за кордоном про грим і показала справжню особу: "Вікові зміни - це нормально".

Також наш портал інформував, що Максима Галкіна прибрали з чорного списку Мінкультури: більше не в одному ганебному "човні" з Бабкіною та Соловйовим.

Крім того, наш портал повідомляв, зрадниця Таїсія Повалій подала голос з-за поребрика: святкує поки що українці гинуть від російських ракет.