Українська ведуча та журналістка Раміна Есхакзай розповіла про героя нового випуску її шоу "Ходять чутки".

Ігор Номан, відомий як "Білоруський Янки" – доброволець із сусідньої країни, який воює на боці української армії. Цей хлопець уже давно посів місце у всіх дівочих серцях.

Раміна Есхакзай та Alyona Alyona, фото: Instagram
Раміна Есхакзай та Alyona Alyona, фото: Instagram

Номан мешкає в Україні вже півтора роки. Причиною виїзду з Білорусії стало обмеження прав білорусів.

"Я футбольний хуліган. Першими утискали завжди фанатів. Ми вийшли в перших рядах (на мітинги) 9 серпня, стояли, прикривали людей (від силовиків). Коли почався хаос, до нас першими прийшли з обшуками, і ми були змушені виїхати. Усі перебуваємо зараз в Україні", - заявляє Ігор.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Все життя Ігор був спортсменом, займався футболом, єдиноборствами, а після переїзду в Україну він став учасником київського клубу "Ракета". Після початку повномасштабної війни Ігор Номан став командиром білоруського підрозділу в українському добровольчому батальйоні "Братство". Хоч хлопець і не служив в армії, але швидко втягнувся до лав ЗСУ завдяки своїй фізичній підготовці.

Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Раміна Есхакзай, фото: Instagram

Більше того, Раміна поставила своєму новому гостю те саме питання, яке від неї чули і до цього. Чи є "хороші" росіяни. Але і, звичайно ж, стало відомо і те, чи вільне його серце і який його досвід у стосунках із дівчатами.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна поскаржилася на низьку "зарплату", працюючи водієм: "Це з урахуванням того..."

Як повідомляв "Знай.uа", Alyona Alyona зізналася, чи хоче взяти під опіку дитину, яка втратила батьків: "Зламати йому ще раз життя..."

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна випитала у Alyona Alyona про прощення росіян після війни: "У нелюбові до всього"