Телеведуча та авторка передачі "Орел і Решка" Жанна Бадоєва ігнорує тему війни в Україні та живе спокійно в Італії зі своїм чоловіком.

Зараз вона звідти поділилася кулінарною особливістю деяких країн, але про батьківщину не згадує. Бо їй це, мабуть, більше не цікаво, оскільки вона відмовилася від нашого громадянства на користь італійського.

Жанна Бадоєва, фото з соцмереж
Жанна Бадоєва, фото з соцмереж

Жанна жодного разу не згадала про агресію росії в Україні та продовжує знімати свої тревел-шоу. Українські передплатники телеведучої обурюються у коментарях до її постів. Сьогодні Жанна знову виклала фото, де балує себе італійською пастою.

"У деяких країнах на сніданок їдять суп, у деяких м'ясо та салат, у деяких яйця та ковбасу, у деяких каву та круасан. А ви що їсте на сніданок? Чим можете шокувати", - пише під фото телеведуча.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жанна Бадоєва, фото: Instagram
Жанна Бадоєва, фото: Instagram

"Окрошку люблю у будь-який час доби, і на сніданок у тому числі", "Якщо дуже хочеться, можна і борщ і соляночку на сніданок", "У Німеччині на сніданок, як втім часто і на вечерю, їдять бутерброди", "Вранці взагалі голодна як звір", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Жанна Бадоєва з "Орел і Решка" розслабилася біля яхт, поки Україна у вогні: "Чимось нагадує..."

Як повідомляв "Знай.uа", Алан Бадоєв зізнався Маші Єфросініної, що у нього забрала війна крім друзів: "Я вчорашній"

Знай.ua писав, Жанну Бадоєву звинуватили в роботі на росію: "Платить податки на країну, з якої щодня прилітають ракети"