Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздєва розповіла, що втрачає інтерес до танців, яким присвятила багато років. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздєва постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та регулярно ділиться яскравими моментами як особистого життя, так і професійної діяльності.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

На цей раз хореограф вирішила поділитися наболілим і зізналася, що останнім часом активно втрачає інтерес до справи, якій присвятила більшу частину життя – до танців. Ілона Гвоздєва зазначила, що тіло іноді перестає її слухатися, але поки що вона знаходить сили продовжувати.

Ілона Гвоздєва. Фото: скрін instagram stories
Ілона Гвоздєва. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

“У ці часи дуже важко себе змотивувати. Іноді руки просто опускаються і тіло стає як залізо. Але в такі моменти я починаю згадувати, скільки років я віддала улюбленій справі, який творчий шлях подолала і скільки всього відбувалося і розумію, що не можна впадати у відчай і втрачати віру", – поділилася хореограф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився дієвим способом, як подолати депресію під час війни: "Беріть на озброєння ".

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, Сергій Бабкін "потоваришував" Тараса Шевченка з Бобом Марлі, такого виконання світ ще не чув: "Заграла новими фарбами".