Легенда популярного шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко зізналася, як їй спершу було важко за кордоном

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.Через війну Олена була змушена разом з дитиною виїхати у безпечне місце з України. Так, вона опинилася в Австрії .

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

Проте не все так добре було на початку. У зірки був розпач, адже в іншій країні вона нікого не знає, всі її професійні зв'язки були втрачені. Крім того, вона не розуміла, що робити далі. Проте в неї було нестримне бажання допомогти Україні.

"Я відчувала розпач, знаходячись в чужій країні з повним нерозумінням, що робити далі. І саме через нестримне бажання допомагати Україні під час війни, в мене з’явилася ідея створити танцювальний флешмоб на підтримку Батьківщині", - написала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Зірка не здалася, як вона розповідає, ув неї був довгий шлях до мети, Олена зустріла у Відні неймовірних українців, які помогли їй, підтримали її ініціативу. Їй вдалося у центрі міста організувати флешмоб, запис якого вона показала на сторінці в соціальній мережі.

Вона щиро подякувала, всім, хто відгукнувся на її ініціативу та написала:

"Саме завдяки їм нам вдалося представити українську культуру на найвищому рівні!".

Нагадаємо, Легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко показала те, що вперше зробила за 4 місяці війни: "Я так скучила за цим".

До слова, легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко благає про допомогу: "Не можна допускати".

Раніше ми писали, що легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко помітила на обличчі згубні наслідки війни: "Можна прибрати, на відміну від..."