Відома українська хореографиня і переможниця шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко розповіла, як змінилося її сприйняття власної зовнішності з початку війни і що нового вона помітила на своєму обличчі.

Відповідний пост артистка розмістила в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 280 тисяч осіб.

Олена Шоптенко опублікувала фотографію, на якій вона позує зовсім без макіяжу і укладання волосся, у всій своїй природній красі. У підписі до кадру знаменитість зізналася, що не пам'ятає, в який момент з початку війни, яка триває ось уже більше 100 днів, вона почала дивитися на своє відображення в дзеркалі.

Скріншот з Instagram, Олена Шоптенко
Скріншот з Instagram, Олена Шоптенко

Більш того, зовсім недавно танцівниця помітила, що на її прекрасному обличчі з'явилася досить глибока, міжбрівна зморшка. А як відомо, частою причиною подібних заломів служить звичка хмурити брови, коли людина відчуває негативні емоції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А ось сьогодні у своєму відображенні я помітила, що тепер є міжбрівна зморшка відомого походження. Її за бажанням можна прибрати, на відміну від слідів у серці", - написала дівчина.

У публікації Шоптенко також подякувала військовим, медикам і волонтерам, які щодня ризикують своїм життям і роблять все можливе для наближення перемоги.

Нагадаємо, "колишня" Володимира Зеленського Олена Шоптенко висміяла крейсер "Москва" і підвищила його до підводного човна

Як повідомляв Знай.uа, "колишня" Володимира Зеленського Олена Шоптенко з "Танці з зірками" Олена Шоптенко не змогла відлипнути від Kalush Orchestra: "Хлопці несуть"

Також портал Знай.uа писав, що "колишня" Володимира Зеленського Олена Шоптенко з "Танці з зірками" зненавиділа посію: "Я зі страхом"