Українська спортсменка легкоатлетка, чемпіонка зі стрибків в довжину Марина Бех з Хмельницька знаходиться за кордоном та має нагоду тренуватися та брати участь у чемпіонатах. Дівчина знімалась в одному з останніх перед війною кліпі гурту "Антитіла", вразивши красою тіла.

Дівчина часто розміщує кадри з тренувань, та демонструє красиві рельєфи граційного тіла. Цього разу в Instаgram Марина Бех показала, як тішиться сонцю. На фото дівчина позує зажмурившись. Вона в спортивних трусиках, які підкреслюють її бездоганну фігуру. Однак сонце зробило невдалий жарт, і через тінь від руки, здається, ніби в трусиках дірка на самому "цікавому" місці.

Марина Бех. Фото: скриншот Instagram
Марина Бех. Фото: скриншот Instagram

Все, що в наших силах і навіть більше Марина Бех.

Марина Бех. Фото: скриншот Instagram
Марина Бех. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На іншому фото в каруселі Марина вже відвела ногу, змінився ракурс і все стало на свої місця.

Марина Бех. Фото: скриншот Instagram
Марина Бех. Фото: скриншот Instagram

У коментарях Марину закидали компліментами.

"Білий топ завжди добре виглядає на вас", "Такий щасливий, що ви тут!", "Твоя ідеальна усмішка", "Абсолютно приголомшлива з прекрасною усмішкою! Вітаю з Бразилії! Поцілунки за таку чудову посмішку", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Марина Бех-Романчук роздяглася біля кущів, радіючи і натягуючи груди

Як повідомляв "Знай.ua" українка Влада Харькова принесла Україні перемогу на чемпіонаті Європи - вперше за 17 років, Магучіх не відстає.

Також "Знай.ua" інформував, що Марина Бех-Романчук, повернувшись попою, зізналася, як змінився спорт у світі.