Кар'єра Кріштіану Роналду могла кардинально змінитись у 2003 році, коли він перейшов до «Манчестер Юнайтед» — натомість «Ліверпуль» майже завершив підписання контракту.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Роналду, який зараз вдруге виступає за «червоних дияволів», попросив залишити «Олд Траффорд», якщо надійде відповідна пропозиція.

Філ Томпсон справив ефект бомби, що розірвалася, розповівши про те, як він провів час поза полем «Ліверпуля» як помічник Жерара Ульє. Томпсон, який сам собою є легендою "червоних", був помічником Ульє на початку 2000-х і навіть очолив команду, коли француз переніс операцію на серці.

Кріштіану Роналду, фото: Instagram
Кріштіану Роналду, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Томпсон сказав Педді Пауеру: "Було кілька гравців, яких ми пропустили, коли я працював із Жераром Ульє у «Ліверпулі». Була одна людина, яка, можливо, і не була знаменитістю, але в житті та у футболі у нього все виходило. Його звали... Я думаю... Ах так, його звали Кріштіану Роналду! Насправді ми пішли і подивилися на нього, тому що його агент Пол Стретфорд пропонував його багатьом клубам, і нам також пропонували його. Був Манчестер Юнайтед, я пам'ятаю, і Ньюкасл, і багато хто хотів його. Я пішов подивитися останню гру сезону там, у Португалії, і ми побалакали. Це було в неділю, в понеділок я повернувся до Ліверпуля, пішов на тренування, ми сиділи там, і я сказав Жерару Ульє: «Цей хлопчик чудовий гравець!""

Кріштіану Роналду вибрав «Манчестер Юнайтед» у 2003 році: Зображення: Press Association
Кріштіану Роналду вибрав «Манчестер Юнайтед» у 2003 році: Зображення: Press Association

Він продовжив: "Його всім пропонували за 4 мільйони фунтів стерлінгів. Він хотів один мільйон фунтів стерлінгів за чотири роки свого контракту, і це було б досить легко зробити. Наступне, що з'являється на екрані, на ремінці внизу Sky Sports News: "Кріштіану Роналду підписав контракт із "Юнайтед" — 12,2 мільйонів фунтів стерлінгів. Жерар Ульє сказав: "Що, чорт забирай, там сталося, Філе? Я думав, що це 4 мільйони фунтів стерлінгів? Я думав, що це підлягає обговоренню! Він сказав: "Зв'яжіться з агентом і дізнайтеся чому!" Я пішов туди з хлопцем на ім'я Тоні Генрі, який працював з Полом Стретфордом, я подзвонив йому, і він сказав: Філ, коли я вийшов з літака, мені подзвонили і сказали: Ви відмовляєтеся від угоди"".

Того літа Роналду перейшов із лісабонського «Спортінга» до «Юнайтеда».

Нагадаємо, Кріштіану Роналду просить залишити Манчестер Юнайтед.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у Челсі розповіли, чому відмовилися від Мбаппе.