Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яку багато хто пам'ятає за роль Женьки у серіалі "Свати" потрапила під крапельницю. Фото зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал приділяє чимало часу соцмережам, щоб постійно бути на зв'язку з шанувальниками та просвічувати їх про події у її житті. Актриса регулярно радує новими фото та відео, а також ділиться думками та переживаннями.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Цього разу Анна Кошмал стривожила шанувальників, опублікувавши фото із лікарняної палати. На знімку зірка лежить на кушетці під крапельницею. Вона була не багатослівною і не зізналася, що з нею трапилося, лише зазначила, що ранок у неї був важкий.

Анна Кошмал. Фото: скрін instagram stories
Анна Кошмал. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Важкий для всіх нас ранок. Дякую за турботу і те, що завжди готові прийняти і поставити на ноги", - подякувала медикам Анна Кошмал.

Судячи з наступних сторіс з актрисою, все більш-менш нормально, оскільки після лікарні вона вже сіла за кермо і навіть побувала в церкві.

Анна Кошмал. Фото: скрін instagram stories
Анна Кошмал. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як насолоджується сонячними днями в компанії найдорожчого чоловіка: "Кохання і літо".

Також наш портал інформував, Григорій Решетник, Катерина Нікітіна та інші зірки просять про помсту для росії після обстрілу Вінниці: "Кара Божа та ЗСУ чекає на них".

Крім того, наш портал повідомляв, Дядя Жора покуражився з дружиною в полі та викликав хвилю обурення в українців: "Не час веселитися, коли країна у вогні".