На сторінці відомої рашистської моделі, яка довгий час живе за кордоном, та користується усіма привілеями закордонного світу, з'явився допис, з підписом з використанням подвійної "z", символ, який використовує армія терориста у війні проти України.

Допис з'явився у той час, як ракети бомбили наші мирні міста - Миколаїв, Часів Яр, Вінницю. У сторіс моделі з'явився салат "олів'є" з надписом "russianzz on Wednaday".

Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram
Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram

Після того, як українці помітили цей надпис, рашистській моделі прийшлось його видалити, але у коментарях багато хто помітив та запам'ятав позицію російської моделі, яка несе з собою імперську гниль, попри те, що живе за кордоном.

Їй стали писати та запитувати, чи не підтримує вона тероризм? Адже ні у кого в світі не є секретом, що путін влаштував не просто терор, а ще й геноцид, зі знищенням етнічного населення цілої країни.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Проте дивним не здасться таке ставлення Шейк до путіна, якщо гарно переглянути її сторінку можна віднайти і таку фотографію - у обнімку з путлером.

Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram
Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram

У коментарях зазначили, що в березні вона нібито підтримує Україну, а тепер постить рашистські символи.

"У березні вона підтримує Україну навіть виклала цей "святий акт" на Wiki. А зараз що? Додати нову інформацію у Вікіпедію: "Я велика брехуха. Живу в New Yorke? і підтримую російську агресію в Україні". Огидна людина, Росія #вбиває #українських дітей, як твоя донька Леа Купер. Вбивця! Ганьба!"

"Що таке «russianzz» у ваших історіях із салатом «Олів’є»? Ви повинні знати, ZZ є символом російської агресії. Ви підтримуєте війну Росії в Україні?"

"Я думаю, що вона писала, тому що не хотіла втрачати роботу( але після того часу вона не писала нічого про війну(( а я сподівався, що вона справді підтримувала Україну, а не за свою кар’єру"

"Шейк підтримує тероризм, підтримує вбивство дітей..."

- написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

На жаль сторіс Шейк видалила, і тепер у директ їй ніхто не може написати, хоч дуже хочеться. Проте під іншими її картинками з голими попами й перетягнутими грудьми - є можливість висловити своє ставення до цієї особи.

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Шейк показала, що неї під простирадлом.


Як повідомляв "Знай.ua" супермодель Ірина Шейк з "дивацтвами" перетворилася на гренадера.


Також "Знай.ua" інформував Бредлі Купер та Ірина Шейк планують возз'єднати сім'ю.