Ольга Мартиновська - ведуча кулінарного шоу "МастерШеф" нарівні з Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським.

Наразі вона поділилася публікацією, щоб розповісти про організований захід на допомогу воїнам ЗСУ.

Ольга Мартиновська, фото з Instagram
Ольга Мартиновська, фото з Instagram

Це сталося ще 10 липня 2022 року, їм вдалося зібрати у Парижі близько 5 мільйонів гривень (4 800 000 грн., якщо бути точними) для захисників Миколаєва.

"Величезною командою, спільними (і тільки так це можливо) зусиллями, небайдужими українцями та французами намагаємося наблизити перемогу, покращити умови нашим воїнам, щоб вони мали можливість вами захищати. Я ледве тримаюсь, бо сльози могли б затопити гостей та ресторан... Не треба розбиратися "хто, з ким, як, чому...", - пише Ольга Мартиновська у публікації.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На першому знімку разом із нею постали Тіна Кароль, Володимир Ярославський і, несподівано Микола Тищенко, який є не лише політиком, а й ресторатором.

Ольга Мартиновська, фото: Instagram
Ольга Мартиновська, фото: Instagram

Ольга Мартиновська, фото: Instagram
Ольга Мартиновська, фото: Instagram

Ольга Мартиновська, фото: Instagram
Ольга Мартиновська, фото: Instagram

"Таке б було чудове фото без Тищенка", "137 день Тищенко рятує свою дупу", "Ви велика молодець, але Тищенко поряд з вами дуже зіпсував кадр", "Питання про Тищенка у всіх однакове, чому він там?" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Ольгу Мартиновську безбожно обікрали в Парижі, поки вона орала заради України : забрали останні гроші та навіть кросівки.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Алієв жорстко "опустив" Миколу Тищенка - показуха не пройшла : "Це ж е**ний сором"

Знай.ua писав, Мартиновська з "МастерШеф" зворушливо поцілувала Ярославського і відкрила велику таємницю : "Не можу більше приховувати"