Переможниця 9 сезону романтичного шоу "Холостяк", головним героєм якого був Микита Добринін та відома блогерка Даша Квіткова постійно на зв'язку з шанувальниками. Вона ділиться з ними подробицями особистого життя та розкриває маленькі жіночі секрети. За її життям та маленького сина Лева стежать 1,6 млн підписників

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube
Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Як відомо, з початку війни вона разом із сином була за кордоном у довготривалій відпустці. А дорогою до дому вона ледь не втрапила в ДТП, на щастя все обійшлося. Зараз Даша з сином в Києві.

Нещодавно у них було велике свято, їхньому синочку виповнився один рік. Зіркова пара з нагоди свята поділилася з шанувальниками ніжними фото. Проте після дня народження з маленьким Левом трапилась неприємність, мама Даша написала у сторіс, що він не спав всю ніч, через те, що прихворів.

Вона розмістила фото, на якому маленький хлопчик притулився до маминого коліна та написала:

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Лев трохи захворів. Вчора була темпа, соплі, хрипить та весь день на руках. Вночі не спали, сьогодні намагаюсь викликати лікаря."

Даша Квіткова, скриншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Даша Квіткова "пройшла" пологи дитини після новини про ДТП: "Хотілося закричати та розплакатися".

До слова, Дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова ледь не загинула у ДТП: "Лобового скла не стало".

Раніше ми писали, що Даша Квіткова відзначила 24-річчя у казковому Парижі, але без Микити Добриніна: "Швидше доїхати додому та бути з коханим".