Даша Квіткова – популярна українська блогерка, переможниця дев'ятого сезону романтичного шоу "Холостяк", головним героєм якого був Микита Добринін.

Нещодавно вона повернулася з малюком в Україну з Європи, куди її відправив Микита Добринін на відпочинок. Спочатку це була Хорватія, а потім інші країни, включаючи Францію. Поверталися додому вони на автомобілі і мало не потрапили до дорожньо-транспортної пригоди.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Це все відбувалося вранці о 4:00. Попереду їхав автобус, водій якого, як виявилось, почав засипати і згодом з'їжджати зі смуги. А Дашу Квіткову врятувала своєчасна реакція та невелика швидкість.

[quote author=""]"Сильно вдарився, але вирулив і став на аварійку. Всі живі. Але лобового скла не стало і дуже сильна вм'ятина на боці. Будь ласка, якщо ви відчуваєте, що ви втомилися - не сідайте за кермо", - пише Даша Квіткова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories

До цього вона святкувала 24-річчя в дорозі, з єдиною мрією - скоріше дістатися додому через 3 тисячі кілометрів колії.

Нагадаємо, Даша Квіткова відзначила 24-річчя у казковому Парижі, але без Микити Добриніна: "Швидше доїхати додому і бути з коханим"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Микита Добринін не витримав, зізнавшись в інтимі з Дашею Квітковою просто в ресторані: "5, 7, 10 разів на тиждень"

Знай.ua писав, Даша Квіткова забила тіло патріотичними татуюваннями - задоволена, як слон: тепер Україна ще ближче до серця