Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є щасливою дружиною Микити Добриніна та мамою їхньої спільної дитини, активно веде аккаунт у соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною стежить майже 2 мільйони людей.

Даша Квіткова розмістила пару свіжих фотографій із сином, зроблених, судячи з усього, десь у Парижі. Як відомо, молода матуся зовсім недавно виїхала з України, цьому посприяв чоловік Микита Добринін.

Спочатку вони були в Хорватії, потім перемістилися до Італії і зараз перебувають у Франції, але це не остання їх зупинка.

Скриншот из Instagram, Даша Квиткова
Скриншот из Instagram, Даша Квиткова

У підписі до зворушливих знімків Квіткова повідомила, що відзначає свій день народження у дорозі. 9 липня молодій мамі виповнюється 24 роки. Вперше її свято проходить так, далеко від дому і без рідних. А мріє дівчина лише про одне - якнайшвидше повернутися і возз'єднатися з Добриніним.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Микита Добринін не витримав, зізнавшись в інтимі з Дашею Квітковою прямо в ресторані: "5, 7, 10 разів на тиждень"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Квіткова забила тіло патріотичними татуюваннями - задоволена, як слон: тепер Україна ще ближче до серця

Також портал Знай.ua писав, що Даша Квіткова поскаржилася, що після вагітності всі її потенційні "залицяльники" розбіглися: Добринін постарався