Вболівальники «Манчестер Юнайтед» вважають, що зірковий нападник Кріштіану Роналду зробив свій вибір після його посту в соцмережі, незважаючи на різноманітні чутки.

Цю публікацію Кріштіану Роналду оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

На початку цього місяця час Роналду на «Олд Траффорд» минув, оскільки він, як повідомляється, попросив піти через своє розчарування відсутністю контрактів із клубом та його прагнення продовжувати грати у футбол Ліги чемпіонів.

Фото зі сторінки Кріштіану Роналду
Фото зі сторінки Кріштіану Роналду

37-річний футболіст також був відсутній у турне «Юнайтед» Південно-Східною Азією та Австралією з «сімейних причин», що викликає ще більші сумніви в його майбутньому. Але його останній пост у Instagram та Twitter вселив нову надію у вболівальників «червоних дияволів».

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Роналду порушив своє мовчання у четвер, опублікувавши фотографію, на якій він тренується у чудовій фізичній формі. Капітан збірної Португалії був топлес, але при найближчому розгляді виявилося, що на ньому були тренувальні шорти United Adidas минулого сезону.

А оскільки Nike особисто спонсорувала Роналду, усі вболівальники були згодні з цим, оскільки вважали, що їхній легендарний форвард гратиме у Манчестері наступного сезону.

Один із фанатів написав у Твіттері: «Не надто уважно стежив за постом Роналду, але він носить шорти «Юнайтед» після того, як не публікував повідомлення протягом 2 тижнів, і безліч припущень про те, що він хоче піти, це перше, що він публікує».

Інший прокоментував: «Роналду у шортах. Він залишається".

Третій додав: «Юнайтед шорти. Роналду залишається».

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду міг легко підписати контракт з Ліверпулем.