Український телеведучий Сергій Притула є одним із найвідоміших волонтерів. Скільки життів врятували його закупівлі зброї та амуніції для ЗСУ порахувати нереально.

Чого тільки варта організація збору для покупки трьох Байрактарів разом із блогером із Дніпра Лаченом. Але, не можна не визнати, що без самих українців ці покупки були неможливими, адже донатять гроші саме небайдужі мешканці нашої країни, зокрема й діти, майбутнє України.

Діти допомагають ЗСУ
Діти допомагають ЗСУ

Наразі мережу сколихнула новину про те, що 10-річна чемпіонка світу з шашок Валерія Єжова передала до Благодійного фонду Сергія Притули 21 тисячу гривень для ЗСУ. Ведучий Нового каналу та волонтер не стримав сліз, коли дівчинка особисто віддавала йому гроші. А заробила вона їх, граючи партії із перехожими на вулицях Києва.

Діти допомагають ЗСУ
Діти допомагають ЗСУ

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Неможливо впускати в душу навіть найменші сумніви про нашу Перемогу, коли українські діти щодня роблять дива заради армії, – сказав Притула. – Вони стали дорослими. Їм не потрібно читати казок про поганих чаклунів, щоб відчути, що таке зло. Вони, на жаль, бачать його на власні очі і стають для нас світлими героями. Замість іграшкових машинок вибирають машини для ЗСУ. Замість літачка на управлінні - "очі" в небі для армії.Ми боремося за них і за них. І будемо боротися до Перемоги. У сучасних українських дітей свої супергерої зі своїми суперсилами!"

Діти допомагають ЗСУ
Діти допомагають ЗСУ

Іноземні журналісти цікавляться у Сергія Притули, як він ставиться до того, що українські діти збирають гроші на зброю.

Діти допомагають ЗСУ
Діти допомагають ЗСУ

"Запитують, бо для них це шок і нечувана подія. А я відповідаю просто. Діти хочуть жити у світі без повітряних тривог, вибухів, війни, знищених під корінь дитячих садків. Де ще раніше були сміх та ігри, зараз – вирва від бомби,- каже волонтер. -Діти - щирі, тому щиро розуміють, де добро, а де зло. Діти добре знають, хто ворог. І наш ворог розуміє тільки мову сили. Саме тому малюки виходять продавати черешні, малюнки, грають у шашки на вулиці і віддають те, що збирали на іграшки, на допомогу нашій армії. Діти просто хочуть жити у своїй країні і мати дитинство. Ось тому вони збирають на зброю!"

Діти допомагають ЗСУ
Діти допомагають ЗСУ

Нагадаємо, що Сергій Притула зізнався , чого боїться після збору грошей на Байрактари.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула не зміг зняти гроші з благодійного рахунку та віддав свої півмільйона.