Війна, яку розпочала росія, вдарила по всіх українцях, особливо по тих, хто має діток. Мами з трепетом намагалися врятувати своїх кровиночок. Влада Роговенко – не виняток.

Учасниця проєктів "Супермодель по-українськи" та "Від пацанки до панянки" на Новому каналі Влада Роговенко поїхала від війни до Туреччини. Після складної триденної дороги до Стамбула дівчина розраховувала, що зможе трохи розслабитись у гостях у сестри. Але вийшло навпаки: родичка поспішила за першої ж нагоди виселити Владу з маленьким сином, і зараз їм доводиться за великі гроші жити в готелі.

Влада Роговенко, фото: пресслужба Нового каналу
Влада Роговенко, фото: пресслужба Нового каналу

"Ні для кого не секрет, що маю проблемні стосунки з родичами, – поділилася Влада у проєкті "Предметка. - Але тут такий момент: чому б і не помиритися, подумала я... Тим більше, їхала до Туреччини, чесно кажучи, особливо не розраховуючи зупинятися у сестри. Але вона запропонувала мені свою допомогу, сказала, щоб ми з малим приїжджали до неї.Я приїхала, але в результаті краще б не приїжджала, тому що ми посварилися ще більше. По дурості... Побут, гроші. Не люблю дріб'язкових людей, от і все. Коли в сім'ї критичним стає питання, пов'язане з грошима, для мене це нонсенс, і я вирішила поїхати, зрозуміла, що краще мені в сестри не бути, щоб не створювати дискомфорту.

Влада Роговенко, фото із соцмереж
Влада Роговенко, фото із соцмереж

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Рідна сестра Влади в результаті знайшла привід, щоб Влада не змогла повернутися навіть за своїми речами:

"Ми поїхали, і зараз живемо з малим у готелі в Аланії. Взагалі спочатку я не збиралася переїжджати, думала, що поїду отримати посвідку на проживання, а потім повернуся до сестри до Стамбула. Але вийшло так, що, мабуть, вона тільки й чекала Коли я поїду... Після нашого від'їзду буквально через два дні написала, що до них приїжджають родичі, знайди собі, Владо, якесь інше житло... Такий ось "тонкий" натяк. Просто, мовляв, так вийшло... Я сказала "окей", попередила, що приїду забрати речі. А вона потім через маму передала, що вони вже зібрані, і запитала, куди мені їх відправити. Дитячий садок, їй-богу. Тож довелося нам залишитись в Аланії, в готелі. Я хотіла зняти квартиру, але мінімальний термін здачі – 6 місяців, а я не планую так довго залишатися в Туреччині, хочу швидше повернутися до України. Тож ось уже місяць ми живемо тут."

Влада Роговенко
Влада Роговенко

Проживання в готелі коштує Владі з дитиною "кругленьку" суму, але іншого варіанта у дівчини на даний момент немає:

"За ніч у готелі я плачу 120 доларів, зараз розпочався сезон. Жодної допомоги для переселенців з України в Туреччині немає. Є групи людей, які за власною ініціативою готові допомогти українцям, вони можуть купити тобі продуктів, допомогти знайти рієлтора, але грошей ніхто не підкине і безкоштовно нікуди не поселить. На сьогоднішній день я витратила вже близько 1500 доларів.

Нагадаємо, що зірка "Від пацанки до панянки" Влада Роговенко ледве врятувала свою дитину від окупантів.

Раніше ми повідомляли, що Jerry Heil, Alyona Alyona та німецька співачка Ela заспівали утрьох українську обрядову пісню.