Українська модель, володарка титулу "Міс Україна Всесвіт" активно спілкується зі своїми шанувальника в соціальній мережі. Вона ділиться подробицями свого професійного та особистого життя, на її акаунт підписані 292 тисячі осіб

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

У середині червня Анна повернулась в Україну. Як вона зізналась, за три місяці вона змінила 8 країн, проте найкраще, як виявилось, для неї вдома.

У сторіс соціальної мережі instagram вона опублікувала пікантне фото у прозорому топі. Модель стала перед дзеркалом та похизувалась своїми ідеальними формами й зробила селфі.

Також вона розповіла, що ходить на танці. Проте, через воєнний стан, заняття проходять у підвалі. Зокрема вона написала:

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Заспокоююсь, коли приходжу на танці, бо студія вже у підвалі",

Потім модель показала інше фото, на якому вона спітніла та втомлена після тренування на танцях. Наступну світлину вона підписала так:

"Коли забула, що танцюючи, можна 10 потів зняти..."

Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories
Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories

Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories
Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на "Міс Всесвіт" відмовилася повертатися до України: "Прокинулася в...."

До слова, переможниці "Міс Всесвіт" за всі 65 років.

Раніше ми писали, що "М'ясистий л*бок": стало відомо, хто отримал титул "Міс Всесвіт 2021.