Український телеведучий Григорій Решетник вирішив полегшити шанувальникам шоу "Холостяк" очікування нового сезону з Алексом Топольским.

Через це почався проєкт "Як ти?", де за задумом колишні учасники і головні герої шоу "Холостячка" і "Холостяк" розповідали би про своє життя та про те, як його змінила війна.

Але на практиці вийшло так, что до телеведучого завітали й інші зірки, такі як Надія Матвєєва, Єгор Крутоголов та інші.

Григорій Решетник, фото Знай.ua
Григорій Решетник, фото Знай.ua

16 липня о 9:30, в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийде восьмий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу про те, як змінилося життя після 24 лютого, відверто про особисте розповість акторка популярних українських серіалів ("Кріпосна", "Дорога додому", "Королева доріг"...) Наталка Денисенко. Про подружнє життя з актором, який став військовим, спілкування з колегами з росії та евакуацію сина та батьків з епіцентру бойових дій – у великому інтерв’ю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ніхто не хоче, щоб чоловік загинув на війні",- зо сльозами на очах промовляє Денисенко.

Наталка Денисенко – українська акторка серіалів та дубляжу, популярна блогерка. Дівчина захоплюється медичною психологією, танцями на пілоні та режисерським мистецтвом.

Наталка вже 5 років заміжня за відомим українським актором Андрієм Федінчиком. Актори познайомились під час зйомок серіалу, де грали пару. І так закохалися один в одного, що Андрій розлучився зі своєю першою дружиною заради майбутнього з Наталкою. Їхнє кохання довго засуджували, але воно виявилося сильнішим за упередження. Зараз пара виховує сина, якому вже 4 роки. Хлопчика назвали Андрієм на честь батька.

Наталка розповість про стосунки з коханим-військовим, свої страхи та переживання, блокування сторінки в Instagram, евакуацію рідних з гарячих точок та комунікацію з колегами з росії.

Наталка Денисенко. Фото: Instagram
Наталка Денисенко. Фото: Instagram

Нагадаємо, що зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко показала, на що готова заради ідеального тіла.

Раніше ми повідомляли, що Даша Петрожицька, Неля Шовкопляс, Аліна Гросу, Наталка Денисенко позмагалися у кого кращий.