Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомкам у програмі "Орел і решка" показав сина та маму, які стали одними з жертв ракетного удару росіян по Вінниці. Фото він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Андрій Бєдняков активно веде свою сторінку в соцмережі та ділиться з шанувальниками важливою та актуальною інформацією, а також особистими емоціями та переживаннями.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Цього разу телеведучий показав, що від чого серце обливається кров'ю - фото одних із тих, хто загинув внаслідок ракетного обстрілу Вінниці. На знімку мама і маленький син, які стали жертвами російських окупантів, так само як і маленька Ліза, фото якої після трагедії облетіли багато світових ЗМІ.

Мама та син, які загинули у Вінниці. Фото: скрін instagram stories
Мама та син, які загинули у Вінниці. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Мама і син. Загинули вчора від попадання ракети в медичний центр. Вони теж були учасниками наради армії? Або вони були "іноземними постачальниками зброї?" Високоточні бл*дь ракети", - не стримав напору емоцій Андрій Бєдняков.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" благає про допомогу, українці не повинні забути: "Не в образу іншим містам".

Також наш портал інформував, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером: "Більше таких не зустрінеш".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."