Відома блогерка, авторка та ведуча прогрпми "Ходят слухи" Раміна Есхакзай дуже активна у своїх соціальних мережах. Вона часто ділитися цікавими моментами з життя або ж міркуваннями на різні теми. Цього разу її образив хейт на її YouTube-каналі

Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram
Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram

У своїй публікації на сторінці в соціальній мережі instagram блогерка звернулась із таким запитанням:

"Скільки можна мене хейтити?"

Як пояснює Раміна, підписників обурила реклама у відео. Як виявилось, вона була російською і це обурило деяких коментаторів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"В останніх моїх відео на юутбі деякі користувачі обурилися тим, що у відео присутня реклама, яку ютуб розміщує рандомно", - пише вона.

Вона пояснює, що сама цієї реклами не мала змоги побачити, проте здогадалася з коментарів, що вона була російською. При цьому вона запевнила, що країна реєстрації її каналу - Україна, фізично вона в Україні, а її позиція всім відома.

Крім того, вона зауважила, що єдина реклама, за яку вона несе відповідальність - це реклама брендів, про які вона особисто розповідає.

"Вся інша реклама - це ютуб. Він сам обирає, куди і що ставити. ⠀ Тому я не розумію, якого Х мені прилітає: "Ти що взагалі очманіла давати таку рекламу? На росію працюєш"?", - пише Раміна.

Також вона звернулась до аудиторії:

"Ще раз: коли я роблю рекламу, я про це кажу і тримаю продукт в руках. Якщо випливає якесь вікно, я за це НЕ НЕСУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. ДОСИТЬ МЕНЕ ХЕЙТИТИ!!!! ⠀ Мені не приємно! Я вже втомилася від того, якою тупою та бездушною мене вважають деякі люди."

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна поскаржилася на труднощі в роботі: "Якби не препарат..".

До слова, колишня Козловського Раміна зловила успіх після інтерв'ю у Маші Єфросиніної: "Я плакала".

Раніше ми писали, що колишня Козловського Раміна пішла в "гості" до Зеленського: "Коли він..."