Відома українська співачка та акторка Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова розмістила атмосферний відеоролик, знятий у широкому полі з колосків пшениці. У кадрі співачка у патріотичному вбранні виконує пісню "Дорога додому", написану під час війни в акустичній версії, а музикант уміло супроводжує її неймовірний голос грою на своїй гітарі.

Світлана Тарабарова, скріншот з відео
Світлана Тарабарова, скріншот з відео

Артистка зізналася, що побачила цю гарну локацію дорогою на концерт для українських військових, і не змогла проїхати повз. Вона зазначила, що це поле уособлює любов, тяжку працю та віру всього українського народу. Також співачка заявила, що зараз не можна опускати руки та втрачати віру у перемогу.

"Поле нашої любові. Важкої праці та віри у наше майбутнє. Якби важко не було - ми маємо витримати. Вистояти", - написала Тарабарова.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники завалили зірку компліментами з приводу її зовнішнього вигляду та чудового виконання пісні, а також подякували за творчість у такий важкий час.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Комментарии - instagram.com/tarabarova/
Комментарии - instagram.com/tarabarova/

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зізналася, що чужа людина віддала їй свою квартиру і чому вона зберігає уламки мін зі свого двору.

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова розповіла про затяжну кризу та візити до психолога: "На мене не схоже"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова об'єдналася у незвичайне тріо з Миколою Сергою та Женею Галичем заради важливої ​​місії: "Разом із хлопцями"