Артистка заспівала українську пісню на відкритті "Славянского базара в Витебске", на якому був присутній Лукашенко

Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial
Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial

Як відомо, співачка народилася на Київщині, а з початком повномасштабного вторгнення втекла до росії, де підтримує режим путіна. А у розпал війни, вона виступила у Москві на концерті, присвяченому Дню Перемоги та виконала українську пісню "Про рушник". Такий вчинок викликав хвилю обурення, не промовчав навіть її син, він зрікся матері.

А 14 липня, на відкритті "Славянского базара в Витебске", коли українське місто Винниця зазнало ракетного удару, загинули мирні люди, Повалій, яка народилася в селі Шамраївка, Білоцерківського району, заспівала українську пісню та заявила:

"Я завжди з такою радістю приїжджаю до вас, до Білорусі. Можна навіть сказати, що до себе додому, бо Вітебськ - моя творча батьківщина"

Популярні новини зараз
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також, своїм виступом вона похизувалась на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Вона опублікувала фрагмент та написала:

"МОЙ РОДНОЙ СЛАВЯНСКИЙ БАЗАР! ЛЮБЛЮ ТЕБЯ! ВСЕГДА ТВОЯ! ❤️🌟"

Як повідомляє білоруські ЗМІ, на відкритті "Славянского базара в Витебске" вона виконала хіт легендарного ансамблю "Самоцвіти" українською мовою "Хай завжди мене верба та й додому поверта". Відразу після виступу співачка навіть не зайшла до гримерки та спішно покинула концерну залу.

Таїсія Повалій, скриншот: Instagram Stories
Таїсія Повалій, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, зрадниця Таїсія Повалій подала голос з-за поребрика: святкує поки українці гинуть від російських ракет.

До слова, Ірина Білик здала Таїсію Повалій та Ігоря Ліхуту з потрохами: "Радіє з того, що відбувається з нами тут".

Раніше ми писали, що діти Повалій і Єгорової послали матерів, а Козловський, Дорн і Onuka викреслили родичів: "Рідні стали чужими"