Війна, яку розпочала росія на території суверенної України не тільки посіяла довголітню ворожнечу і ненависть українців до росіян, а навіть посварила сім'ї.

Є ті, хто не просто посварився з родичами, а назавжди викреслив їх зі свого життя. Надія Матвєєва і Григорій Решетник в рамках передачі "Неймовірна правда про українців" розповіли, хто із зірок шоу-бізнесу поставив хрест на родичах.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

Крізь зомбування в рф до місцевих жителів намагалися достукатися всі українці і знаменитості - не виняток, але стіна пропаганди виявилася надзвичайно міцною. Та найболючіше - це коли наші, українці піддаються місцевій пропаганді і плюють на вбивства своїх земляків або навіть родичів.

Таїсія Повалій - народна артистка України, народилася в Київській області, співає пісню "Про рушник" українською мовою... І де? На "пабєднам" концерті перед російськими вбивцями.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В цей час її син Денис показує світу реальні кадри "русского міра" і "порятунку", публічно засуджує дії путіна і так само публічно відхрещується від власної матері.

Таїсія Повалій, фото Знай.uа
Таїсія Повалій, фото Знай.uа

Буквально за російським кораблем послала телеведучу Сніжану Єгорова її донька - Стася Ровінська. Крім цього, закликала українців заблокувати пропагандистку "русского міра".

Пізніше Єгорова щось писала про прощення, але всім вже було все одно. У тому числі і її доньці Стасі.

Сніжана Єгорова, кадр з відео
Сніжана Єгорова, кадр з відео

Припинили існування родичі на росії і для лідера гурту ONUKA Нати Жижченко.

"Дуже шкода, тому що навіть двоюрідні брати і сестри не привітали мене з днем народження. Так, багато рідних стали чужими, але як багато чужих стали рідними...",- говорила Ната.

Ната Жижченко
Ната Жижченко

Мовчання родичів з Башкирії теж поставила хрест на стосунках співака Івана Дорна з ними.

"Вони всі, жоден з них, не подзвонив і не запитав, чи все зі мною нормально. Не вибачитися, а навіть не поцікавитися тим, як зараз нам і мені конкретно. Час покаже, що і як, але зараз я ні з ким не спілкуюся",- згадував Ваня.

Іван Дорн. Фото: Instagram
Іван Дорн. Фото: Instagram

Заручником пропаганди стала і зведена сестра Віталія Козловського, яка живе в Москві. Співак просто не став втрачати часу даремно і вказав сестрі напрямок Москви, але вже крейсера.

"Якби сьогодні жив мій батько, то він би просто не витримав цієї несправедливості, коли ніби як рідні люди, але поводяться, як не рідні. Не розуміючи, що тут відбувається і як нам боляче",- упевнений Козловський.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська поскаржилася на життя в США.

Раніше ми повідомляли, що Віталій Козловський зізнався, що втратив інтерес до життя: "Відчуття порожнечі".