Катерина Осадча - відома українська телеведуча та журналістка, яка зараз поділилася кількома думками в Instagram Stories після ракетних ударів, що вбили десятки мирних жителів.

Раніше ми писали про її інтерв'ю із зрадницею Оксаною Марченко, потім про поширення інформації щодо обстрілу Вінниці та загибелі кількох дітей.

Екатерина Осадчая, фото: Instagram
Екатерина Осадчая, фото: Instagram

Зараз вона на чорному тлі заявила, що тепер українцям необов'язково засинати, щоб бачити кошмари... бо вони творяться наяву. Щодня. Через двох агресивних сусідів, для яких демократія є чимось дивовижним.

"Тепер, щоб побачити жахи, не треба засинати. Таких жахів мені не снилося ніколи, як ми маємо щодня наяву. Визнати росію терористичною країною і судом позбавити всієї зброї. Можна так? Не знаю, які повинні бути шляхи, але мають бути. Щоб це зупинити", - пише Катерина Осадча в Instagram Stories.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Катя Осадчая, фото: Instagram Stories
Катя Осадчая, фото: Instagram Stories

Для Європи та США використовуються всі методи, щоб продемонструвати правду про війну в Україні та прискорити прийняття їх рішень щодо санкцій та передачі військової допомоги. Проте це завжди допомагає... бо з них мирне небо.

Нагадаємо, Юрій Горбунов влаштував "бутерброд" з Дашею Астаф'євою та Тарабаровою: "Дякую за простоту"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча розпитала Оксану Марченко про путіна, але та "міцний горішок": "Це нас задовольняє"

Знай.ua писав, Катя Осадча обрушилася гнівом на зрадницю Таїсію Повалій, що продовжує розважати росіян: "Як ні в чому не бувало"