Українські знаменитості всіма силами намагаються допомогти воїнам ЗСУ та ТрО наблизити перемогу України.

Хтось і сам став у вряди військовослужбовців, як Тарас Тополя, Даніель Салем, Андрій Хливнюк чи Андрій Фединчик, а хтось допомагає "в тилу", як чоловік Каті Осадчої Юра Горбунов.

Нещодавно телеведучий разом з іншими українськими знаменитостями - Світланою Тарабаровою, Арамом Арзуманяном і Дашею Астаф'євою вирушив до військових.

Про це у соцмережах розповіла зірка Playboy Астаф'єва.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Знову відвідали наших пташок та соколиків, хоробрих та відчайдушних захисників. Хотіли разом відчути атмосферу перемоги та нагадати кожному, що світ навколо не повинен звикати до війни!
Дякую Юрію Горбунову за запрошення!" - Написала Даша і супроводила цей текст фотографіями.

Очевидно, знаменитості виступили для українських військових із концертом, про що свідчать фотозвіти та інших учасників виступу.

Українці у коментарях підтримали знаменитостей:

"Яким ви красиві! Даша, які ви молодці, що в такий складний час заряджаєте підтримкою наших військових", "Ви прекрасна у своїх діях", "Дашуня, ти розумничка", "Дякую, що ви перейшли на українську, а ще дуже подобається ваша косуха чи куртка", "Хто хоче, той допомагає... Молодці"...

Нагадаємо, що Юрій Горбунов показав, як "вітають" росіян закордоном: "Невелика несподіванка".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов влаштував "бутерброд" з Дашею Астаф'євою та Тарабаровою.