Український музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер гурту ВВ активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. Його сторінка в instagram нараховує майже 56 тисяч підписників. На ній він розповідає подробиці свого особистого та творчого життя та підтримує українців

Олег Скрипка. Фото: скрин відео
Олег Скрипка. Фото: скрин відео

Цього разу музикант розповів про свій внутрішній стан та дав пораду українцям, як боротися зі втомою та відчаєм під час війни.

Варто зазначити, що зірки, як і решта українців, досить гостро відчули на собі всі жахіття війни. Як відомо, під час ракетного обстрілу Вінниці Олег Скрипка чудом не загинув, його врятували 10 хвилин. Він був саме у тому приміщенні, куди влучила ракета.

Він вже не рахує, який день триває війна в Україні, та хоче поділитися внутрішнім станом. Він каже, що наш внутрішній стан можна описати такими словами, як перевтома, зневіра, відчай. Також він дає пораду, що робити в такому випадку, Олег пропонує таку практику - зростити в собі внутрішню перемогу:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Я не є ця втома та відчай", цей стан реальний, я його переживаю, але я лише його спостерігаю, та йду далі. Моя задача іти вперед не чекаючи перемоги. Не чекаємо, але прямуємо."

У коментарях шанувальники подякували за підтримку та написали:

"🙏🏻дуже вчасно вимовлені потрібні усім слова підтримки. Дякуємо! ❤️"

Нагадаємо, легенда українського року Олег Скрипка з "ВВ" оточив себе красунями та порозмірковував про підтримку: "Вайб Душі".

До слова, Олег Скрипка запишався маленькими українцями, які продають свої малюнки заради рідної країни: "Діти це наше майбутнє".

Раніше ми писали, що Олег Скрипка з "Воплі Відоплясова" відкрив душу українцям: "Стан змінився"