Україну вразив скандал із тим, що "Дизель студіо" не виплачує зарплати деяким своїм співробітникам. У цей галас втрутилася "Холостячка" Ксенія Мішина, друг якої (Коля Федосенков) і залишився без грошей.

Актриса пов'язала букву Z у назві учасників "Дизель-студіо" в тому, як вони поводяться зі своїми співробітниками.

У відповідь вона отримала образи від шеф-директора "Дизелів" Олексія Бланаря, які він потім швидко видаляв.

Пост Олексія Бланаря, скріншот з соцмереж
Пост Олексія Бланаря, скріншот з соцмереж

В інтерв'ю Аліні Доротюк знову випливла тема цього скандалу і Мішина пояснила свою позицію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"До мене ніхто не звертався, тільки у фейсбуці полили лайном і все. Я захищала свого друга, якого я давно знаю. Мені здається, що це взагалі зрада, ось так ставитись до своїх людей" , - відрізала Мішина.

Вона не заперечує того, що її порівняння з рашистської символікою було емоційним, але шеф-директор "Дизелів" перейшов на особистості, образивши саме її на всю країну.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Ксенія Мішина каже, що прочитала про себе досить жахливі речі, але її конфлікт із Олексієм Бланарем триває вже не один рік. Точніше не конфлікт, а проста заздрість "Дизель студіо", яку Олексій виплескує на акторку в такий спосіб. Адже артисти працюють в одному холдингу.

"Хтось на фронті, а хтось воює з жінками... Всі були в шоці від такої поведінки і від маніпуляцій... У мене історія з Олексієм вже давно, він давно відчуває до мене якусь неспокійність, починаючи з "Танці зі зірками", вони дуже важко пережили мою перемогу. Потім була "Холостячка" з високими рейтингами і це теж їм не сподобалося, але тоді їм закрили рота. Були якісь пости, Бланар щось пише, якусь гидоти...Просто я була дуже зайнята, але я пам'ятаю, що була якась заздрість, але я не звертала уваги на це, а зараз уже скільки можна. Я не знаю, що там у голові" , - обурена Мішина.

Актриса переконана, що поки біля керма культурних проєктів, поки в керівництві будуть такі люди, як Бланар, нічого хорошого в нашій країні не буде.

Ксенія Мішина, фото: instagram\misha.k.ua
Ксенія Мішина, фото: instagram\misha.k.ua

Оцінюючи об'єктивно, Ксенія Мішина переконана, що це кінець для "Дизель-студіо".

"Закінчився період. Тепер нехай виплачують свої борги та вибачаються перед людьми, настав момент. Я говорила про проблему, а Бланар говорить про мене, це різні моменти і так не можна. Нехай тепер вирішують".

Нагадаємо, що Ксенія Мішина з "Холостячки" після повернення в Україну відверто зізналася про ботокс.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина показала з чого починається справжнє кохання.