Популярна співачка Злата Огнєвіч активно спілкується з підписниками в соціальних мережах. Вже давно шанувальники просили її розказати про інший бік її роботи, цього разу вона наважилася на відверту розмову

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

У своїй публікації на сторінці в instagram співачка пригадала про прохання підписників розказати про інший бік її професії та нарешті вирішила це зробити.

"Пам‘ятаєте, в сторі я обіцяла розповісти про іншу сторону моєї професії", - написала вона.

Свою розповідь вона почала з того, що професія співачки пов'язана з великим ризиком, а саме, маються на увазі кошти. Вона пояснює, що можна вкластися в концертний тур, а тут несподівана ситуація, як, наприклад, була з коронавірусом. Тоді заборонили будь-яку публічну діяльність, в тому числі й концертні виступи. За словами Злати, тут починається найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також вона зауважила, що у неї немає продюсера, тому вся відповідальність за гроші й не тільки, лежить на ній, вона займається організаційними питання. А за умови, якщо тур скасовано, то кошти не скасовується, посміхаючись розповідає Огнєвіч.

"Я не звикла скиглити і жалітися, хоча, зізнаюся— це все непросто вивозити під час повного локдауну. А саме: вертати кошти, закривати "чорні діри", генерити контент, шукати можливості для його втілення, при цьому— не належати до жодного клану шоу-бізнесу, але мати надію на талант і вдячність за допомогу ВСІМ тим, хто за цей час приймав участь в моєму творчому житт."

Співачка підкреслила, що за роки коронавірусу вона стала сильніша. А за час повномасштабного вторгнення в Україну, вона взагалі не обговорює свою позицію, її вибір - це лишитися в Україні. Вона допомагає, як може. Злата каже, що співом та концертами заробляє гроші та допомагає людям й навіть пошкодувала, що не вміє їх малювати.

" Тож, мій вибір зараз віддавати більшу частину зароблених коштів на допомогу. Але, їх ТРЕБА заробити. Щоб віддати. Щоб потім— знову заробити. Щоб знову віддати: на турнікети, медикаменти, донати й іншу допомогу. Я думаю, що артистам не варто виправдовуватись за те, що вони отримують гроші за свою роботу. Чесну роботу, важку (це не про "вдягла сукенку і попригала на сцену")", - вважає зірка.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"