Злата Огнєвіч полюбилася шанувальникам як співачка та учасниця найромантичнішого шоу "Холостячка". Крім того, вона активно веде власний блог в instagram, де розповідає не лише по своє особисте, а й творче життя. За її акаунтом стежить 496 тисяч підписників

Злата Огнєвіч. Фото: скрин instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скрин instagram

Як відомо, з нагоди весілля своєї сестри, вона поспіхом повернулася в Україну і з того часу гастролює країною з благодійними концертами. А нещодавно вона спантеличила фанатів новим сторіс в соціальній мережі instagram.

Вона оприлюднила нове відео, на якому вона їде в автівці та одну руку піднесла до лоба, замислившись. Підписала вона його так:

"Їду назустріч невідомості. Але з вірою в найкраще".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто зазначити, що шанувальники вже давно чекають, коли Злата зустріне другу половинку. Навіть коли вона була на весіллі сестри, частина шанувальників подумали, що то Злата, адже вони з сестрою дуже схожі.

Так і цього разу, її напис заінтригував шанувальників. Проте, виявилось, що мова йде не про нове кохання. Зірка у наступному відео розповіла, що працює над новим проєктом, цього тижня розпочато знімання. Й наприкінці липня Злата обіцяє представити шанувальникам новий сінгл.

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Злата Огнєвіч пишається батьком, який рятує поранених бійців і не соромиться своєї любові до Батьківщини: "Це не гріх".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналася, яка найкрутіша звичка в неї з'явилася під час війни.

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч в романтичному образі Моніки Белуччі поскаржилась на втому: "Я сильна, я все витримаю".