Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги Сміху" Катя Нікітіна розповіла, як за час війни набула другої родини. Цим знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна постійно підтримує зв'язок з шанувальниками і навіть якщо справ багато, то намагається порадувати новим фото або відео. Зірка частенько тішить позитивними публікаціями, тому шанувальники завжди передчуваються, адже усмішки зараз на всі золота.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Нікітіна вирішила поділитися зворушливою історією, що трапилася з нею у перші дні повномасштабної війни. За словами зірки, в перший тиждень бойових дій вона втекла зі столиці і випадково опинилася в сім'ї тоді ще незнайомих людей, які запропонували їй пожити в них. Через місяці зав'язався сильний зв'язок, практично споріднений, і актриса називає їх другою родиною.

Катя Нікітіна. Фото: скрін instagram stories
Катя Нікітіна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми на початку війни як біженці потрапили в сім'ю, яка стала нам реально як сім'я. У лютому, коли ми втекли з Києва, нас дали притулок на тиждень незнайомі люди, які стали для нас як рідні. А тепер ми приїжджаємо до них у гості додому ", - розповіла артистка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."