Відома українська співачка, у минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями та цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч в інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла, як зараз ставиться до свого колишнього, переможця "Холостячки" Андрія Задворного. Варто нагадати, що пара після проекту була разом упродовж місяця, а після чоловік заявив, що почуття до співачки в нього зникли. Злата тяжко переживала цей момент.

Дьомін і Огнєвіч, скріншот з відео
Дьомін і Огнєвіч, скріншот з відео

Артистка зізналася, що ходила до психотерапевта після розриву і це їй допомогло. Фахівець буквально врятував дівчину від депресії. Зараз вона бажає Задворному лише найкращого, але й досі засуджує його за той вчинок. Більше того, образа не пройшла, як зізналася Огнєвіч.

"Я щиро бажаю йому щастя, але якась крихта "грустинки" в мені залишилася. Не те, щоб я до кінця все пробачила. Має пройти якийсь час, зараз я набагато легше до цієї ситуації ставлюся", - сказала зірка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

А ще після історії із Задворним дівчина вже придивлялася до інших чоловіків. Симпатизувала та оцінювала. Вона зрозуміла, що готова і хоче звертати увагу на людей протилежної статі. Таким чином артистка усвідомила, що "одужує" після болісного розриву.

Раніше ми писали про те, що колишній Огнєвіч Задворний "заступився" за Дорофєєву та Кацуріна, назвавши їх ідеальною парою: "Життя надто коротке"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч із "Холостячки" зізналася, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою у краще"

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч відверто зізналася від чого їй моторошно і гидко: "Може, я чогось не розумію?"